tiggerskan igår :s

Jo, jag och syrran satt inne på en Mc Donald's och åt vår mat. Allt var frid och fröjd...tills en tiggerska kom med ett papper och sa "Snälla, kan ni skriva ert namn på detta pappret, så att jag-jag menar olyckliga barn-fonden vet att ni har ett gott hjärta! snälla! bara ett namn!" Och vi kände oss lite illa till mods, vi såg att signaturerna inte var riktiga på pappret, och allt var samma handstil och det såg fotokopierat ut... så vi sa ett litet "nej." Hon sa:"det är ju för olyckliga barn! ha förbarmande!" Vi blev om möjligt ännu mer osäkra... och rädda!   "nej, vi ger redan till andra organisationer, vår familj!"sa sara. "men den här är annorlunda!" sa tiggerskan. Ajaj, hur skulle vi kunna stoppa henne! vi ville ju bara äta vår mat ifred! "bara ett namn!" sara skrev ett namn för att hon skulle gå sedan... fel namn!
"bara komun! bara komun!" sara skrev fel igen. "bara signatur! bara signatur!" Sara var innerst tacksam att hon från början skrivit del, och fejkade en signatur också. "hur mycket tänker du ge då! nu har du ju skrivit på pappret!" kom det. Då blev vi arga! Hon sa "bara ett namn" ju! sara sa "jag har kanske 10"blev avbruten"tio euro blir jättebra!"-"CENT" avslutade sara. "meh, det är ju ingenting!!" sa hon. "nä, just det! vi sa ju vi inte hade några pengar!"
men hon tjatade på oss, vår mat kallnade och vi önskade henne  upp till månen! Då-tack så mycket!-lägger sig bordsgrannen sig i och säger till tiggerskan att gå. Vi tackade hene så mycket och hon sa att vi skulle kaxa upp oss lite mer, och sen åt vi äntligen vår mat. PUH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0