hanami

vi ska troligtvis ha hanami under vårt blommande bigarrå-träd idag, när det är så fint väder ute! 18°C och soligt och en heelt blå himmel! dröm! inte ofta det är så fint i gråa molniga Belgien...
nu ska jag säga ett mirakel som hände i skolan i fredgs: dom serverade PIZZA!! har de inte gjort på längelänge!
alla mattanter var stressade... ^_^ stackars dem!
vi sk flytta om en månad ganska exakt och vi håller på och städ. Just nu håller pappa på med att städa bland skivorna och det är "lite kaos" där... bland skivorna:t.ex: en bamse-skiva låg i min A*teens-skiva..., mm.
har fyndat i skivhyllan!  ^.^ :)
aja, nu får jag lämna er! bye!

halloj

jag tänkte jag skulle skriva om min dag idag. japp! Det började med att min väckarklocka ringde kl. halvsju, och jag steg upp och kände mig som frankensteins monster! =P hade sovit i ca. 8 timmar. iaf., jag tog fram frukosten (jag var först uppe imorse! ) och sen, en timme senare, var jag på väg till busshållplatsen. jag åkte skolbuss till skolan och det var en YTTERST TRÅNG buss! sen pågick skolan som vanligt.... - vi har ett NO-prov imorn!! Gaah!! -  aja, och sen åkte jag hem och får se en massa flyttkartonger på marken! Mamma fick dem af nån, vet inte vem, men de var MÅNGA!
nu sitter jag alltså och käkar "oreo's" med mjölk. mums! <3  jaha, nu har jag sagt allt vad jag skulle säga, så jag slutar detta inlägg nu.
byebye! ;D
:Ojag ^^

lovet är slut

Hey! idag är det min sista lediga dag! :'(  min, när skolan börjar igen, är det bara 28 dar kvar tills nästa lov! (lov-fan som jag är, har jag skrivit och räknat i min almanacka i början av skolåret, och markerat hur många dar det är mellan alla lov, haha!) men nu har jag ju haft det ledigt i 2 veckor, så jag ska inte gnälla!  :) vi ska snart flytta, 4 hus längre bort (inte så långt - tur det: vi gillar kvarteret jättemycket!) och jag har städat under lovet, medan kompisarna har rest till varmare länder... :)  lite avundsjuk är jag, men nu är det ändå över, och jag är nöjd med mitt lov!
jag har just varit ute och joggat! det gillar jag!
jag komer vara såhär trött imorgun...  :Dsöta!!!

RSS 2.0