snö på G!

Hellu!
Jag har just vart inne på www.yr.no och kollat vädret, och det står det ska bli -5°C och snö på onsdag nästa vecka! yesyesyess!!!
Har väntat på det så länge! Ni i sverige tycker skert "omenoj, orka länta efter snö, det håller jö till mars och är kallt och slaskigt och vått o.s.v..." Men när man bor i belgien, så är det så HIMLA grått väder och 10°C varje dag, så ma blir helt tokig när första snön kommer, och om den fastnar på marken (det ska det göra nu, för det ska bli minusgrader i en vecka före!) så kutar man till närmsta backe med pulka! Det ska jag även göra i år, man kan ju inte låta bli! ^_^
B.t.w: när jag var i sverige förra året, var det snö upp till knäna, och det var den härligaste vintern jag vart med om!! jag blev helt tokig!
om jag får uppleva detta en gång mer i livet, skulle jag bli så himla glad!!
Imorn ska jag handla julklappar på shoppingcentret, ska även äta lunch där, för jag går direkt från skolan!
humhum syster sara har sagt att årets dyraste julklapp från henne är till mig! humhum igen, undrar verrrkligen vad det kan vara! ^_^ det är längtan som håller mig på gott humör! ;)
bye people, gilla snön! Den är helhärlig!
ps: jag bjussar på en bild på hur mycket härlig snö det var hos oss förra året! och, ja, bilden är saras... ^_^ jag har jö ingen kamera... hahaaaaaaaa... ok, till bilden:i falkenbergps, staketet är kanske 1m. högt!!
1 månad och en dag kvar till jul, och en halv vecka kvar till 1a advent... :D

sova tidigt

OK, nu idag ska jag gå och sova tidigt! Det är svårt, man kommer alltid på nåt man inte gjort precis då man ligger där med ljudbok och sovmask... aja, jag har fått klara order från pappa att jag måste sova innan halvelva ikväll. Jag måste, har svenskaprov imorn! tror det går bra!
:Oman måste va mer utvilad en på bilden brevid när man ska ha svenskaprov...
godnatt bloggen!

deppression

sad hello.
Jag är ledsen... lovet är slut imorgon! det är ju klart att det ska sluta någon gång, men jag visste tre pers. som ville vara med mig imorgon, men ingen kan... jag måste vara ensam. Dessutom måste jag göra läxor (snarare plugga och sätta igång hjärnan) och städa, göra i ordning och vara hemma hela dan, för jag ska hämta lillebror på skolan sen... buhuu! kan en dag bli tristare?? Nu ska jag gå och tycka synd om mig igen.
hejdå :'(

bloggar bara på hösten??

hallå!
jag har just märkt en sak: jag bloggar bara på hösten och vintern... måste vara för att jag börjar längta efter jul och sånt... haha!
förståeligt. ;)

tja!

hej, idag har jag lagt en del tid på bloggen, lagt till kategorier och syster sara har hjälpt mig med bloggdesignen! och har skrivit ett inlägg i min blogg... Tack, sara!! :P
yepp! jag är nöjd med hur det ser ut!
tråkigt "belgienväder" ute igen... ysh! ske ut med hunden strax.
bye!
grått väder! obs:bilden är inte min!

Ny design på bloggen

HEJ!!!
Detta är Elins syster Sara, som har hjälpt till att ändra designen här ;)
Kika gärna in på min blogg !!!!

den T-shirten jag köpte...

ett inlägg från i somras var ju saker jag köpt... här finns en bild på T-shirten jag skrev om:köpte i somras
tja, jag kan passa på att visa en bild på min halloween-look... kinderna ser så runda ut! jag hade svart perruk och rött läppstift... ändrar rätt mkt!klädde ut mej till häxa till halloweendäremot skinnet är alltid så blekt... why, oh why? jag är blåblek efter sommarn... :'( haha

"ere redan mörkt??"

hello! Idag är jag lite ganska mycket förkyld... som alla andra nu såhär i början på hösten... tja det är snarare slutet på hösten, men jaja. Klockan är 18.03 och det är redan mörkt... vänta nu... mörkt??  jag är ju  för 17 van vid sommartid och mörker ca kl. 11 på kvällen!! just det ja! vintertid! och att det är november! november!! himmel!  om en vecka är det 1a avsnittet på julkalendern!! yahoo... fast kalendrarna blir ju i.o.f.s. sämre för vart år. synd! jag vet! jag är en riktig julälskare, men det kan inte hjälpas... man är ju från nooooorden, haha! Men jag älskar jättejättemycket julen! det är den bästa dan på hela året! stämningen, snön, släkten, julklapparna, maten, de levande ljusen... obeskrivligt! allt detta är ju bara för härligt! just när man äter och paketen ligger orörda under granen, och när man vaknar med 1a snön-helt fantastiskt!
jag har förresten hört det ska bli den kallaste vintern på 1000 år... eller i.a.f 50... kan det stämma?? i så fall är det ju helt underbart!! kanske det blir, det märks resan av i belgien... ska inte bli mer än 10 °C imorn! gosh!
hoppashoppas! haha
Den här bilden visar ungefär hur kallt jag vill ha det!!
vad har jag gjort idag? sovit till halvtio, sett på lord of the rings: the 2 towers, vart förkylt, gått till filmuthyrningen och hyrt l.o.t.r:r.o.t.k (blev trött på att skriva, så jag skrev bara initialerna, haha!) och ska nu äta kvällsmat.
ha ett trevligt looooov! haha hejdå för idag!

RSS 2.0