lösnaglar =P

ush! jag storhandlade igår, och köpte ett linne, ett par örhängen och ett matchande diadem, och lösnaglar! de var supersnygga! Men det var himla svårt att få dit dem!! ska jag köpa lösnaglar hädanefter, ska det va såna som har klister på från början!!! mitt klister var torkat i tuben, och det var bara ett jättekonstigt system med dubbelhäftande tejp, som var krångligt kvar, men det gick!!
tja, nu ska jag ta en härlig kopp varm choklad. såhär blev det:

Nytt o fint!

Tjenare! jag har inte bloggat på länge, jag har nämligen glömt bort det, jag var för upptagen av att spela sims3... haha! Jaja, det häringa inlägget ska ju inte handla om att jag inte bloggat på länge, utan om mina nya hörlurar!!
De är från Philips och jag tycker de är sjukt snygga! (delvis också varför jag köpte dem) och jag köpte dem för att jag ville ha hörlurar som var RIKTIGT BRA KVALITET . Låt mig först beskriva dem: vita, fluffiga och den delen som sitter på örat kan man ändra färg på! Bild: snygga, va!?
bild på dem i helhet:
här kommer de olika motiven man kan välja ibland: fina, men lite kaotiska. det finns egentligen fyra motiv, men det sista är så fult att det inte är värt att sättas på bild. De är svarta, gula o gröna och ser ut som en camouflage-grej. Jag gillar ej camouflage!
Jag har lockat håret med den nya lock-tången som jag och mamma köpte tillsammans.
personligen tycker jag det blev bra, för en första gång!:
goodbye, måste stänga av datorn nu! Ha det så bra! :)

julen är över! :'(

Nu är julen förbi... sorgligt, jag vet! Men man har ju sina julklappar kvar, det ska man vara glad för. Jag fick: en parfym från Salvador Dali (inte för att jag brukar då parfymer sådär ofta, jag är inget parfym-fan, men det här är ett undantag!), strumpor med ett fack för varje tå, ett presentkort på I-Tunes på 150 kr., ett lip-balm, glitter för naglarna, ett designblock, "Guitar Hero" för nintendo DS., och så lite kläder... Och en hem-stickad mössa från min moster! den är supersnygg!
Jag verkar ju bortskämd med tanke på allt jag fick! Men det är jag inte. I alla fall inte vad jag vet, hehe =D
Jag håller på med att skiva om fobier, jag ska hålla ett föredrag om dem och lämmna in en text denna vecka. Det är faktiskt ganska intressant!
Själv har jag nästan fobi för spindlar...  Till och med min lille-brors super-fejkade plastspindel ger mig kalla kårar!
Jag har varit i Schweiz och åkt skidor! Det har gått vrål-bra! Jag, syrran och brorsan var bäst i nybörjargruppen, och redan andra dan fick vi åka i en lång brant backe. Först gick det inte så bra, vi kunde inte bromsa direkt än, så jag for rakt in i en husvagn som låg längst ner i backen... ajaj, men det var roligt i alla fall!
Hoppas ni har det bra! Nu ska jag jobba vidare!
jag =)

RSS 2.0