hur var mitt lov?

tjaba, tjena och hallå! Nu kommer de senaste nyheterna! Jag har haft sportlov, som alla andra i min ålder. Då var jag på västkusten och njöt av den häääärliga snön! Jag trodde att hag tröttnat på vinter o snö, men nr jag såg ett halvmeter tjockt lager snö blev jag förtjust!!!  jag njöt av varje dag i sverige och jag längtar dit igen!! men jag måste gå i skolan, så är det bara...
Har nån läst "Kulla-Gulla"-böckerna? det är en samling böcker som handlar om ett hjälpjon på 1900-talet, som råkar ut för några saker och som till sist får det bra (såklart ^^). hon är vacker, smart, modig och snäll, typ perfekt, men hon har sin charm!!  Ett boktips bara.   (jag är en bokmal :D)
harebra! nu ska jag sova! zzzzzzz :3söta!!!

shopping! ^.^

hello! idag har jag varit och shoppat efter skolan. Jag köpte morgontofflor med hello kitty, nya skor, en mascara från 2B och ett volym-sprej...  jag ville också köpa ett par "låtsas-jeans", som är mer som leggins, men det fick vänta, pengarna måste ju räcka... :3   Sen hade jag fiollektion med en särskild "Monsieur C." som är spansk, och som rättar mig när jag har rätt! >_< grrr!   sur på honom!   Sen handlade jag mat med mamma. Dessa matvaror blev jag gladast över: mini-oreo's, chips och "dinosaurie-kex".  Jaja, nu ska jag äta chili con carne med familjen och fira en sak...  ^.^  kram!
Här kommer bilder från min shopping-runda:
och så till sist en jättedålig bild på mina skor; det var för mörkt för kameran...  ja, de är svarta, utan spännen eller nåt och de har en liten klack. (tro inte att jag brukar ha klack, detta var exceptionellt!)
tummen upp för mina skor!  (HM)  ;)

RSS 2.0