förste födelsedagen i nya huset!! :D

hello! japp, idag blir jag "fjortis" d.v.s. 14 år. YEAH! ska strax käka tårta för 800 kr (!) våra gäster är här också... vi är nu 87% inflyttade och vi har haft strul med vårt nätverk, så jag har inte kunnat blogga, men nu är allt braaa! <3
min gäst skriver detta: hejsan gästen här ,jag ska snart äta tårta här. muums!jag är "elvis"

ciao!

flytt

hejsansvejsan! vi ska flytta på lördag, fyra hus längre upp i backen, för vårt hus mögglar... blä!
vår snälla städerska har städat där i 1,5 dagar för att få bort spindelnät, damm och lite sånt. Pappa och städerskans man, som är typ byggare/målare (vet ej prexis) målar om där på freddag. jag längtar tills vi flyttar dit!! fast det blir mindre än vårt nuvarande hus. :( jag och syrran måste dela rum. fast, det förstås, vi tycker ju mkt om varann, så det blir nog väääldigt få problem. vi ska skilja av rummet med våra garderober. (japp, nyinköpta från IKEA, min är pytteliten och syrrans är lika gammal som vi, vi är twins, så det var dags att köpa nytt "stuff"...)
och vi får nya pigtittare, och de är jättesmarta, jag skriver mer om dem när jag får tid.
ja, det var nog allt jag ville skriva om, så jag kriver mer i det nya huset!  :)

kanske hund?

Namnet på inlägget säger väl nästan  allt: vi ska kanske skaffa hund!! Det känns så konstigt, men så bra på samma gång!!! Föräldrarna har alltid sagt: "aldrig i livet!" eller "kommer inte på fråga", så jag blev förvånad när de berättade den goda nyheten! vi har hittat en uppfödare, och det blir en japansk spets... sööött!!!
den nya familjemedlemmen kommer i mitten av juli, och jag längtar!!!!!!!!  (+ att vi flyttar om typ 13 dagar!)
sööt1

RSS 2.0