kaaaallt innomhuuuuuus!

japp! you guessed it! pannan funkar typ alldrig när man behöver den, så vi sitter med spisen på och med värme-elementet på också och med ytterkläder inne! puh! kanske 13°C inne... ush! jag fasar för hur det blir att sticka tårna ur duntäcket och fleece-filtarna nästa morgon! fast jag är ändå lite glad att hösten har kommit igång. :)
idag, efter skolan, gick min syster ut med hunden en promenad. (japp, han är rumsren nu. yay!!) och jag stack till affärn och köpte mat, sen lagade jag mat! hihi! kännde mig sååå duktig! fast, i.o.f.s, pangafisk och lövbiff och fläskpannkaka är typ de enda recept jag kan... i.a.f. riktigt bra...  panga idag. gött ^_^ nu ska jag försöka lägga mig tidigt-you wish! det gåår bara intee! jag bara vet jag kommer ha mööörka ringar under ögonen imorn.... hehe. det är i.a.f. värt ett försök!

juuul! koooom!

idag kom jag att tänka på hur mycket jag egentligen saknar vinter och jul! buhu! jag är trött på sommaren!! jag har nya svarta fejk-uggs, en ny vit stickad mössa ,grå duffel, lovigavantar, och mycket mer! jag vill ha en fin julafton, den förra fick jag en och en halv julklapp :( och fick inte äta godis, fanns knappt nån julmat! bara korv och köttbullar (max 3 per pers) och kål! inte ens julmust!!!!!! kallas inte för jul! den här julen hoppas jag blir bättre! :) jag är full av förväntningar!
snällasnälla vinter, kom snaaaaart!
"321019065_1eb8db22c6kallt/jul6a00d834516cfd69e200e54f81ea3c8834-800wi

livet är hårt!

Lång dag idag: Bussen kommer sent, så vi står i 15 min. i regn och rusk och väntar på den, busschauffören är vresig och säger vi skulle tagit den tidigare bussen. grrrrrr! hur skulle vi veta det?? pluus att det är vägarbete på just hela vårt kvarter, så vi måste gå långt när vi ska till skolbussen! vägarbeten är det alltid 1a skoldagen!!! alltid hos oss! känns som om de gör det bara för att retas!! lång skoldag (Börjar halvnio och slutar tio över fyra) chauffören närmar sig inte ens vårt kvarter. "nenenej"! han släpper av oss en halv kilometer hemmifrån! vi måste GÅ hem, i uppförsbacke, i ruggigt väder, och det var såå jobbigt! nu är jag trött och har ont i fötterna (p.g.a. att skorna jag hade inte var menade för längre promenader... :P ) och äter oreos.
byebye!

Grand-place

hello! min farfar och min farbror från sverige är här på besök tills onsdag. de kom igår. Idag var vi på ett ställe i bryssel som heter Grand-place. där finns en massa "belgiska" butiker: pommes-fritesstånd, ölbutiker, souvenir-affärer med "manneken piss" (kan nästan gissa vad det betyder fast det är på nederländska: kissande pojken... :P
det sögs att han var nödig, och då kissa han utanför en häxas hus, och då förstenade hon honom. ok.......) och chokladaffärer!!!
min farbror och farfar shoppade loss för tillsammans över 1000 kr. ooj! de måste verkligen gilla neuhaus och corné port-royal... haha. fast de ska ge bort en del... hunden shiro var med och åkte buss och tunnelbana och gick på stan, fast det blev lite för mycket och han fick bäras för det mesta... :3 gulligt men tungt. sen gick jag och syster in i en genialisk inredningsaffär som heter ID Géniale. där handlade vi båda samma matbox för 90 kr. underbar va?mums?
mumsmums?
mumsmumsmums?
mumsmumsmumsmums?
mumsmumsmumsmumsmums?
har plats för en macka, sallad och den har med kniv och gaffel. smarta spärrar, tar lite plats och ett udda utseende. inte undra på att jag älskar den!! <333

stackars Shiro... :'(

Stackars lille Shiro! han har fått loppor! han klia sig hela tiden imorse, så vi kolla honom... såg loppbett. så, vi smorde in honom med loppmedel. stinker och svider på hunden. aj! stackarn redan! Sen blir han åksjuk i bilen och spyr på sin filt och dreglar överallt och blir vettskrämd i biltvätten. Oturligt nog skulle han till veterinären och ta vaccin m.m. fem minuter senare. 2-3 sprutor och en temp-tagning senare är han superolycklig... vi smörjer in honom en till gång med loppmedlet och ger hans avmaskningsmedel. Det medlet mådde han illa av och nu tål han inte att man rör hans mage... stackarn! han sitter i ett hörn i hallen och ser olycklig ut och har gnytt ett antal gånger... ville inte ens ha godis!! :O då är han inte sig själv!! :'( :s
hoppas han kryar på sig under natten! :)

RSS 2.0